Ondersteuning

Veelgestelde vragen

Veelgestelde Vragen

Dit gedeelte is bedoeld om je antwoord te geven op de meest gestelde vragen over onze diensten. Je kunt hier informatie vinden over het biedproces, betalingsopties, verzending en bezorging en meer. Als je het antwoord op je vraag hier niet vinden kunt, neem dan contact op met onze klantenservice voor verdere hulp.

Over veilingen

Dien je aanvraag in of neem contact op met één van onze specialisten en wij helpen je bij dit proces. Om te bieden moet je een geregistreerd en geverifieerd account hebben en bijbehorende veilingkosten betalen. Daarom bieden wij je de service om de aankoop via onze rekening te doen en de vergoedingen en andere kosten aan ons over te laten.
Elke veiling heeft zijn eigen regels en voorwaarden die afhankelijk zijn van hun beleid. We werken op meerdere platforms, hebben geregistreerde zakelijke accounts en betalen lidmaatschapskosten. Wij bieden een service aan om de aankoop via ons te doen en wij zullen het volledige proces namens jouw uitvoeren.
Wij zullen dit voor jouw regelen. We hebben een rijke ervaring en gevestigde partners en netwerken. We zullen hiervan gebruik maken en procedures volgen om de auto veilig bij je af te leveren en tegelijkertijd aan alle wettelijke vereisten te voldoen.
Dit is afhankelijk van de verkopers en de auto’s op de veiling. We analyseren de auto’s grondig: de staat, de prijs, enzovoort. Op basis van deze criteria doen we vervolgens ons eigen onderzoek en wordt je in elke fase van de aankoopcyclus geïnformeerd.

Over aangepaste volgorde

Een specifieke bestelling is een vorm van aankoop die buiten ons standaardbereik valt. Heb je zelf een voertuig gekocht of heb je een particuliere leverancier, laat het ons dan weten. Wij kunnen dit voor je uit handen nemen en de aankoop, levering, documentatie etc. voor jouw uitvoeren.
Kies voor een specifieke bestelling wanneer je bijvoorbeeld een voertuig hebt dat naar Europa moet worden vervoerd of als je een alternatieve verkoper hebt van wie je een voertuig wilt kopen en je daarbij verdere hulp nodig heeft. Laat het ons weten, onze specialisten zullen je adviseren en de beste aanbevelingen doen gebaseerd op je individuele omstandigheden.

Overige...

Wij bieden volledige assistentie en ondersteuning tijdens de aankoop-, administratieve en transportfasen. Nadat we de vereisten van je voertuig hebben verzameld beginnen we met het onderzoeken van de mogelijke opties en bieden we onze voorgestelde opties aan. Na de aankoop nemen we de administratieve documentatie voor onze rekening en maken we het voertuig ook klaar voor export naar de door jouw gekozen locatie. Tijdens het transport houden we je op de hoogte, delen we regelmatig updates over het voertuig en beginnen we met de voorbereidingen voor de douane. Zodra het voertuig op een gekozen locatie aankomt moet het door de douane worden ingeklaard, het voertuig worden gelost en dan is het klaar om door je opgehaald te worden of kunnen we het naar je vervoeren. Dit is een compleet proces, maar we kunnen elk onderdeel afzonderlijk aanbieden, afhankelijk van je wensen. Daarnaast verzorgen we extra services zoals autoverzekeringen, afhandeling van grote zendingen, enzovoort. We kunnen vele diensten aanbieden dus laten we in gesprek gaan!
We zijn actief in de Verenigde Staten en hebben meerdere vestigingen in Europa. Voornamelijk rond de belangrijkste landen met de grootste en best bereikbare havens (Nederland, België, enz.). Door onze ervaring hebben we een rijk netwerk van partners opgebouwd, waardoor we actief zijn in heel Europa, Azië en andere regio’s. Lees meer Over ons.
We accepteren credit card betalingen van al onze gebruikers. Daarnaast kunnen er ook bankoverschrijvingen worden gedaan (onder voorbehoud van algemene voorwaarden).

Bel met één van onze specialisten en ontvang direct meer informatie. Hier vindt je de contactgegevens. Laat als je het nu druk hebt druk hebt je contactgegevens achter en we bellen je op een geschikter moment.

Scroll naar boven