Over ons

ICTL is een betrouwbare en ervaren onderneming die hoogwaardige logistieke en autoafhandelingsdiensten levert. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche hebben we sterke relaties opgebouwd met vervoerders en verkopers om ervoor te zorgen dat onze klanten efficiënte, veilige en kosteneffectieve oplossingen krijgen. We bieden uitgebreide services, waaronder zendingen en douaneafhandeling, opslag, vrachtvervoer, offerte aanvragen, verpakking en verzending. Ons ervaren team voert ook route- en verzendingsadviezen uit, evenals GPS-tracking van voertuigen. We geven prioriteit aan klanttevredenheid en leveren op tijd, elke keer weer. We kijken ernaar uit je te helpen met al je vereisten en behoeften.

  • Het proces wordt automatisch opgesteld om extra verzendkosten (nachtlevering van containers en overdag lossen van voertuigen) te vermijden.
  • Wij nemen het volledige proces voor je uit handen – van lossen, rapporteren, foto’s maken, op wielen zetten tot het verwerken van douanedocumenten en het laden op een autotrailer.

Een belangrijk aspect van ons werk is klanttevredenheid en onze klantgerichtheid – wij letten op je geld en proberen in alle stadia extra kosten te vermijden. Je kunt op ons vertrouwen.

We bewaken ook de staat van je auto’s en sluiten bij schade automatisch open ruimtes af om tijdens de rest van het transport te voorkomen dat water of stof het voertuig binnendringt.

ICTL is toegewijd aan het leveren van superieure service en oplossingen aan onze klanten. We leveren de autotransportdiensten die ze nodig hebben met efficiëntie en uitmuntendheid. We streven ernaar om sterke relaties met onze klanten op te bouwen en een partnerschap op te bouwen dat het hoogste niveau van tevredenheid en vertrouwen garandeert. We zijn trots op onze toewijding om uitzonderlijke klantenservice te bieden waarbij de nadruk ligt op tijdige levering en concurrerende prijzen. Het is onze missie om de vertrouwde partner van onze klanten te zijn in het transporteren van auto’s en succesvolle resultaten te leveren met integriteit en professionaliteit.

In Nederland hebben we 2 representatieve magazijnen:

in Middelharnis (50.000m2)
en Bergen op Zoom (12.000m2).

Ervaring

Gedurende de periode van meer dan 20 jaar hebben we sterke netwerken opgebouwd en voertuigen geïmporteerd uit meerdere continenten en landen. Dit omvat de VAE, China, Japan en belangrijke partners in de VS en Canada. Onze belangrijkste bestemmingen zijn voornamelijk de EU-landen (Litouwen, Polen, Bulgarije, Roemenië, Duitsland, Zwitserland, Oekraïne, Estland, Slowakije, Slovenië, Hongarije, om er maar een paar te noemen) en andere bestemmingen buiten de EU.

Waarom voor ons kiezen

ICTL is je directe aanspreekpunt voor het afleveren van voertuigen via Rotterdam naar jouw land.
Wij zorgen ervoor dat je de beste oplossing krijgt voor de aankoop, behandeling en levering van auto’s.

Onze sterke punten:

We hebben uitgebreide kennis van logistiek en geven professioneel advies aan klanten met betrekking tot elk aspect van het verzendproces.
We minimaliseren eventuele vertragingen of complicaties die kunnen optreden tijdens het transportproces. Klanten kunnen er zeker van zijn dat hun voertuig efficiënt en veilig wordt vervoerd en de bestemming bereikt.
Wij bieden een uitgebreid en handig dienstenpakket. Van documentatie tot douane, voertuigopslag en meer. Laat het maar aan ons over!
Scroll naar boven