Diensten

Aankopen auto (veiling of specifiek)

01.
Onze diensten zijn ontworpen zodat je op een betrouwbare en efficiënte manier een auto te kopen van een veiling of via een specifieke bestelling.

Verzendings- en transportdiensten

02.
Onze verzend- en transportdiensten zijn ontworpen om je een betrouwbare en efficiënte manier te bieden om je producten te krijgen waar ze heen moeten. Ons team van experts zal met je samenwerken om de beste oplossing voor je behoeften te vinden en je volledige assistentie te bieden tijdens de het gehele proces.

Afhandeling Rotterdam

03.
Er zijn verschillende afhandelingsdiensten betrokken om het transport en de verwerking soepel te laten verlopen. De lading ondergaat vervolgens een gedetailleerde inspectie om er zeker van te zijn dat deze voldoet aan de specifieke normen en veiligheidseisen van het importerende land.

Douane Rotterdam

04.
Laat de afwikkeling van de administratieve procedure en de afgifte van documentatie aan ons over. De relevante douaneautoriteit inspecteert en verifieert het papierwerk en zorgt ervoor dat aan de invoer regelgeving wordt voldaan. Dit proces kan het verstrekken van noodzakelijke documenten omvatten, zoals de vrachtbrief, aankoopfactuur en invoervergunningen.

Aanvullende diensten

05.

We zijn er trots op dat we een stap verder gaan om aan de specifieke eisen van onze klanten te voldoen. Naast onze kerndiensten bieden we een reeks aanvullende diensten die op maat kunnen worden gemaakt om aan je unieke behoeften te voldoen.

Scroll naar boven